Wij vinden de juiste kandidaat voor uw personeelsvraag

Uw vraag, onze zorg

Corpo Mission bemiddelt in tijdelijke en vaste functies voor woningcorporaties. Dit doen we door het inzetten van professionals met ruime kennis en ervaring binnen de woningcorporatiesector.

Bij capaciteitsproblemen voorzien we in de best mogelijke personele oplossing. Uiteraard zonder daarbij de kwaliteit van ons werk uit het oog te verliezen. We hebben aandacht voor de mens achter de functie en matchen deze aan de vraag van de klant. Daarmee helpen we woningcorporaties snel en adequaat, zodat ook zij zo goed mogelijk kunnen blijven presteren.

Persoonlijk, voor elkaar

We willen niet de grootste zijn in de markt, maar wel de beste. Daarom kiezen we voor kwaliteit en werken we aan goede en langdurige relaties met zowel onze opdrachtgevers als met onze vaste en interim medewerkers. Een transparante werkwijze en een persoonlijke aanpak vinden wij belangrijk. Zodat altijd helder is: wat onze dienstverlening inhoudt, wat dat kost en wat u van ons kunt verwachten.

Deskundig

Uw disciplines, onze zorg. Van verhuur, onderhoud en incasso tot specifieke projectopdrachten en middenmanagement. Voor al uw personeelsvragen binnen de corporatiesector bieden we snel een adequate en passende oplossing.

Flexibel

Bij Corpo Mission werken we met een team van vaste projectmedewerkers en een pool van interim professionals vanuit de volkshuisvesting. Al onze medewerkers zijn snel ingewerkt, flexibel en deskundig binnen hun vakgebied.

Betrouwbaar

Een zorgvuldige werving en selectie van nieuwe medewerkers, een transparent personeelsbeleid en een gedegen bedrijfsvoering staan borg voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.