Wij zoeken corporatie professionals voor uw openstaande vacatures

Bent u op zoek naar een tijdelijke of vaste medewerker, maar u heeft geen tijd of capaciteit om dit intern te regelen? We helpen u graag met het vinden van de juiste kandidaat.

Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn:

  • Opvangen van capaciteitsproblemen
  • Werving en selectie; het hele proces of enkele onderdelen
  • Inwerken of coachen van uw medewerkers
  • Advies en ondersteuning bij personele vraagstukken
  • Professionaliseren en implementeren van bedrijfsprocessen
  • Volledig uit handen nemen van specifieke projecten

Detacheren en uitzenden

Bij toegenomen werkdruk kan het zo zijn dat u behoefte heeft aan tijdelijke ondersteuning. Of het nu gaat om technisch- en sociaal beheer, verhuur- en incassowerkzaamheden, maar ook interim management of beheer op het gebied van VvE’s en commercieel onroerend goed. Onze professionals zijn breed inzetbaar, direct beschikbaar en kunnen zonder inwerkperiode aan de slag.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een vaste medewerker, maar u heeft geen tijd of capaciteit om dit intern te regelen? Corpo Mission helpt u graag met het vinden van de juiste kandidaat.
De accountmanagers van Corpo Mission zijn al jarenlang actief in de woningcorporatiesector, daardoor hebben zij een breed netwerk. Bovendien zijn ze allemaal deskundig op het gebied van arbeidsbemiddeling.
Door een zorgvuldige werving & selectie zijn wij in staat de juiste match voor u te maken.

Payrolling

Via een payrollconstructie besteedt de inlener juridische en administratieve aangelegenheden zoals de salarisadministratie, afdracht van sociale premies, contractbeheer uit aan een payrollonderneming. Dit kan een voordeel zijn wanneer u zelf al een goede medewerker kent maar geen formatieplaats beschikbaar hebt.

Deskundig

Uw disciplines, onze zorg. Van verhuur, onderhoud en incasso tot specifieke projectopdrachten en middenmanagement. Voor al uw personeelsvragen binnen de corporatiesector bieden we snel een adequate en passende oplossing.

Flexibel

Bij Corpo Mission werken we met een team van vaste projectmedewerkers en een pool van interim professionals vanuit de volkshuisvesting. Al onze medewerkers zijn snel ingewerkt, flexibel en deskundig binnen hun vakgebied.

Betrouwbaar

Een zorgvuldige werving en selectie van nieuwe medewerkers, een transparent personeelsbeleid en een gedegen bedrijfsvoering staan borg voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.